Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün dişlerinin kırıldığını görmek

Rüyada bütün dişlerinin kırıldığını görmek

Rüyada bütün dişlerinin kırıldığını görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada bütün dişlerinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Duygusal gelgitleriniz yepyeni sayfalar açılmasını zorlaştırıyor.

Rüyada bütün dişlerinin kırıldığını görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada bütün dişlerinin sallandığını görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bütün dişlerin sallandığını görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada bütün dişlerinin çıktığını görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bütün dişlerin döküldüğünü görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada bütün dişlerin dökülmesini görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine işarettir.

Rüyada bütün dişlerini görmek sıkıntılarından arınacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments