Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burundan kemik çıktığını görmek

Rüyada burundan kemik çıktığını görmek

Rüyada burundan kemik çıktığını görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada burundan kemik çıktığını gördüyseniz:

  • En zarif uyarı ya da eleştiri bile, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi orman yangınına çevirebilir.

Rüyada burundan kemik çıktığını görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada burun kemiği görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret eder.

Rüyada burunda kemik görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet eder.

Rüyada burundan et çıktığını görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada ölü kemik görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyruk sokumu kemiği görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, geniş rızık elde edeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ eti kemiğinden ayırmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments