Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kazançlı adımlar atılacağına, sağlığının bozulmayacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Son zamanların aksine, sempatikliğinizi kullanarak ya da kendinizi göstererek bazı kişileri bazı konularda ikna edebilir veya bazı planlarınıza katılımda bulunmalarını sağlayabilirsiniz.

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burun kemiği görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada burunda kemik görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulur.

Rüyada burundan kemik çıktığını görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine inanılır.

Rüyada kaval kemiğinin kırıldığını görmek doktordan doktora koşturacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada kırılmış kemik görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Rüyada birinin kemiklerinin kırıldığını görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kemik kırılması görmek daha iyi anlaşır olacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments