Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burunda kemik görmek

Rüyada burunda kemik görmek

Rüyada burunda kemik görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burunda kemik gördüyseniz:

  • Sakin kalmakta fayda var.

Rüyada burun kemiği görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada burundan kemik çıktığını görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, hep yerinde sayacağına yorulur.

Rüyada burunda kemik görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada etin kemikten ayrıldığını görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada kemikli et kaynatmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kemik tarak görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, işlerinde başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kemik atmak dik durmaya çalışacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments