Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burundan et çıktığını görmek

Rüyada burundan et çıktığını görmek

Rüyada burundan et çıktığını görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine tabir olunur.

Rüyada burundan et çıktığını gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz iş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili kayıpların önüne geçebilir.

Rüyada burundan et çıktığını görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, gönlünce harcama yapmasına inanılır.

Rüyada burundan kemik çıktığını görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada burun eti görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada burunda et görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, zinde kalacağına, büyük başarıya ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada burundan et çıkarmak bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından et parçası çıktığını görmek başının derde gireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından et çıktığını görmek en pahalı evlerde oturacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda et beni çıktığını görmek yaşamının uzun olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments