Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruk sokumu kemiği görmek

Rüyada kuyruk sokumu kemiği görmek

Rüyada kuyruk sokumu kemiği görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyruk sokumu kemiği gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin teklif, yorum veya önerileri sizi tatmin etmeyebilir ya da mantıklı bulmayabilirsiniz.

Rüyada kuyruk sokumu kemiği görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalet eder.

Rüyada kuyruk sokumu görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kemikli et kaynatmak kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kemik rengi görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, birlikteliğe başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kemikli pişmiş et görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine inanılır.

Rüyada burunda kemik görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine delalet eder.

Rüyada köpeklere kemik vermek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi kemiğini görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments