Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun kemiği görmek

Rüyada burun kemiği görmek

Rüyada burun kemiği görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, çok güzel günler geçireceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, maddi olarak zarar edileceğine inanılır.

Rüyada burun kemiği gördüyseniz:

  • İşinizdeki çalışma temponuzu güzel bir zaman ayarlaması yaparak daha verimli olabileceğiniz bir hale getirebilirsiniz.

Rüyada burunda kemik görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, geçim derdine gireceğine rivayet eder.

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada burundan kemik çıktığını görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine inanılır.

Rüyada burun kemiği görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, güzel haberler alacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kemik kemirmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, sağlık içinde yaşanacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kemikli pişmiş et görmek insanların hayranlığını kazanacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş kemik görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayak kemiğini görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments