Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burundan ip çıkarmak

Rüyada burundan ip çıkarmak

Rüyada burundan ip çıkarmak sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bol rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada burundan ip çıkarmak gördüyseniz:

  • Sinirlenmek veya mesafe koymak önünüze engeller çıkartabilir veya beliren engellerin ortadan kaldırılmasını zorlaştırabilir.

Rüyada burundan ip çıkarmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet eder.

Rüyada burundan ip çekmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına yorulur.

Rüyada burundan petek çıkarmak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine işarettir.

Rüyada burundan et çıkarmak kariyer planının altüst olacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine delalettir.

Rüyada burundan katı sümük çıkarmak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada burundan kurumuş sümük çıkarmak çok büyük başarılar kazanacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına rivayet eder.

Rüyada burundan böcek çıkarmak çok daha iyi bir konuma geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazdan ip çıkarmak içinin kıpır kıpır olacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, insanların afiyet bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments