Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iple çekmek

Rüyada iple çekmek

Rüyada iple çekmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iple çekmek gördüyseniz:

  • Eğlencenin dozunu kaçırmamalısınız.

Rüyada beyaz ip çekmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iple araba çekmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, kudret ve destek olacağına, para ve zaman ayıracağına rivayet eder.

Rüyada dişinin arasından ip çekmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına yorulur.

Rüyada iple diş çekmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada boğazından ip çekmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından ip çekmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada kuyudan ip çekmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada dişinden ip çekmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments