Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun kılı almak

Rüyada burun kılı almak

Rüyada burun kılı almak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada burun kılı almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kafanızda bazı fikirler oluşmasını sağlayabilir.

Rüyada burun kılını kestiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada burun kılı almak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada burun üstünden kıl koparmak kolay kolay pes etmeyeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada burunda uzun kıl görmek çok mutlu edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada burun kılları kesmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalettir.

Rüyada burun üstünde kıl görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine delalettir.

Rüyada burun kılını koparmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada burun kılları görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments