Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burunda petek görmek

Rüyada burunda petek görmek

Rüyada burunda petek görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarılı adımlar atılacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada burunda petek gördüyseniz:

  • Yer değiştirebilir, yeni kişilerle vakit geçirebilir veya inandığınız şeyler için çaba harcamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada burunda petek görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına işarettir.

Rüyada burun peteği görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, düşman malından yemeye delalet eder.

Rüyada burundan petek çıkarmak atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine işarettir.

Rüyada petek bal yediğini görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada petekli bal almak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada arı ve petek görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada burnundan petek çıkarmak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine rivayet eder.

Rüyada bal ve petek görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments