Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun peteği görmek

Rüyada burun peteği görmek

Rüyada burun peteği görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Rüyada burun peteği gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, fırsatları görmeye çalışın.

Rüyada burun peteği görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işarettir.

Rüyada burundan petek çıkarmak hayatının belli bir rutine oturacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına delalet eder.

Rüyada burunda petek görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, gerginliğin biteceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada bal peteği toplamak bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada bal peteği görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada petekten bal almak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine tabir olunur.

Rüyada arı ve petek görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına inanılır.

Rüyada arı peteği görmek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments