Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan petek çıkarmak

Rüyada burnundan petek çıkarmak

Rüyada burnundan petek çıkarmak çok iyi kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, görmediği yerlere gideceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, suç işleyeceğine delalet eder.

Rüyada burnundan petek çıkarmak gördüyseniz:

  • Maddi olarak değerli bir şansı kullanabilirsiniz.

Rüyada burnundan petek çıkarmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada burundan petek çıkarmak aradaki buzları eriteceğine, para kazanmaya başlayacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arı bal peteği görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine inanılır.

Rüyada arı ve petek görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada kalorifer peteği görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada petek bal yediğini görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada petek bal ve arı görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada petek bal yemek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments