Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burundan petek çıkarmak

Rüyada burundan petek çıkarmak

Rüyada burundan petek çıkarmak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, en büyük acılarının dineceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada burundan petek çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri veya olayları zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada burundan petek çıkarmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına yorulur.

Rüyada burunda petek görmek sözünde duracağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine tabir olunur.

Rüyada burun peteği görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işarettir.

Rüyada burnundan petek çıkarmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada petek bal ve arı görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada petekte arı görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada petekli bal almak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada petekten bal almak işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, inancının zayıflayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments