Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal ve petek görmek

Rüyada bal ve petek görmek

Rüyada bal ve petek görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, kısmetlerin azalacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına işaret eder.

Rüyada bal ve petek gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı getiren karşı cins ilişkilerine eğilimlisiniz.

Rüyada petekten bal yediğini görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bal petek yemek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada petek balı yemek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada petekten bal almak evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada petek bal ve arı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada arı bal peteği görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bal peteği yemek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada petek bal almak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, toplum için faydalı işler yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments