Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada petek bal yediğini görmek

Rüyada petek bal yediğini görmek

Rüyada petek bal yediğini görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, kimseyle konuşmaz olacağına delalet eder.

Rüyada petek bal yediğini gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce uzun uzun düşünmenizde yarar var.

Rüyada petekten bal yediğini görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada petek bal yediğini görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, azap çektiğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arı ve bal peteği görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bal peteği toplamak işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, yanlış seçimler yapacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına inanılır.

Rüyada petek balı yemek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada petekten bal yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada arı bal peteği görmek üzüntülerin sevince döneceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, büyük zararlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bal ve petek görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments