Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buruna yumruk yemek

Rüyada buruna yumruk yemek

Rüyada buruna yumruk yemek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, kime gideceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, zamandan da kar edeceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işarettir.

Rüyada buruna yumruk yemek gördüyseniz:

  • Yardımlar alabilirsiniz.

Rüyada buruna yumruk yemek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına rivayet eder.

Rüyada buruna yumruk atmak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yumruk yemek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına işaret eder.

Rüyada ölüden yumruk yemek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada burnuna yumruk yemek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işarettir.

Rüyada birinden yumruk yemek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada babadan yumruk yemek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, çok büyük bir acı duyacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına işarettir.

Rüyada kafaya yumruk yemek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments