Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun yıkamak

Rüyada burun yıkamak

Rüyada burun yıkamak direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, planlarının işe yarayacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada burun yıkamak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinize zarar vermek istemiyorsanız, duygularınızı kontrol altında tutmalı, sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada burun yıkamak kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına yorulur.

Rüyada burun yemek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Rüyada burun üstünde kıl görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada burundan sivilce sıkmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada burun çizmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine tabir olunur.

Rüyada yamuk burun görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, işinde başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada burun kılının uzadığını görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına yorulur.

Rüyada burun kemiği görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, itibarını geri kazanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments