Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun yemek

Rüyada burun yemek

Rüyada burun yemek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya işaret eder.

Rüyada burun yemek gördüyseniz:

  • Bazı konulara ya da ortaya çıkan sonuçlara daha derinlemesine bakmalı ya da belli ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi sorgulayıcı bir gözle ele almalısınız.

Rüyada burun boku yemek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına inanılır.

Rüyada buruna yumruk yemek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun pisliğini yemek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, başarısının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada burun yemek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada burun içi görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada burundan öpmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına alamet eder.

Rüyada buruna hızma takmak kazancın günden güne artacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burun damlası görmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments