Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun çizmek

Rüyada burun çizmek

Rüyada burun çizmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, prestij kazanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Rüyada burun çizmek gördüyseniz:

  • Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir.

Rüyada burun çizmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaç resmi çizmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelebek çizmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işaret eder.

Rüyada cami çizdiğini görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalettir.

Rüyada kedi resmi çizmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada bıçakla çizmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada çiçek çizmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, işlerinin karışacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine yorulur.

Rüyada kabeyi çizmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments