Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun kılının uzadığını görmek

Rüyada burun kılının uzadığını görmek

Rüyada burun kılının uzadığını görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun kılının uzadığını gördüyseniz:

  • Belli bir çizgide gitmeyen ilişkilere yön verilebilir veya ilişkiler daha ciddi bir platforma taşınabilir.

Rüyada burun kılının uzadığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına yorulur.

Rüyada burun uzadığını görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada kılların uzadığını görmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, mirasa inanılır.

Rüyada bacak kıllarının uzadığını görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada koltuk altının kıllarının uzadığını görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işaret eder.

Rüyada kılın uzadığını görmek çocuklarının fazla olacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, her zaman hürmet göreceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek şansın yaver gideceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments