Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun kaşımak

Rüyada burun kaşımak

Rüyada burun kaşımak başarılı çalışmalara ortak olunacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada burun kaşımak gördüyseniz:

  • Ya da olayları farklı açılardan ele alırsanız, huzur verici olacağını göreceksiniz.

Rüyada burun kaşımak ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek kaşımak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına delalettir.

Rüyada yüzünü kaşımak bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına yorulur.

Rüyada el kaşımak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, endişelerin son bulacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada burnunu kaşımak uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına yorulur.

Rüyada baş kaşımak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç içi kaşımak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına inanılır.

Rüyada elini kaşımak güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments