Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun kesilmesi görmek

Rüyada burun kesilmesi görmek

Rüyada burun kesilmesi görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, adını işiyle duyuracağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada burun kesilmesi gördüyseniz:

  • Para konusunda akılcı olmalısınız.

Rüyada burun kesilmesi görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına tabir olunur.

Rüyada burun kıllarını koparmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada burundan katı sümük çıkarmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına delalettir.

Rüyada güzel burun görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, maddi anlamda rahatlamaya, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun kiri görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada burunla oynamak zorlukların biteceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada burun ameliyatı olacağını görmek kendisine şifa olacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada burunda kemik görmek çok kolay bir hayatı olacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments