Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaval kemiğinin kırıldığını görmek

Rüyada kaval kemiğinin kırıldığını görmek

Rüyada kaval kemiğinin kırıldığını görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, renk ve eğlence geleceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kaval kemiğinin kırıldığını gördüyseniz:

  • İlerlemeye odaklanmalısınız.

Rüyada kaval kemiğinin kırıldığını görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaval kemiği görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaval çalmak aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, lüks şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaval çalan görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaval görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kemiklerinin kırıldığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kemik kırılması görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine delalettir.

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments