Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış kemik görmek

Rüyada kırılmış kemik görmek

Rüyada kırılmış kemik görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış kemik gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde veya girişimlerinizde önemli virajlar alabilir veya içsel bulgulara ulaşabilirsiniz.

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalet eder.

Rüyada kaval kemiğinin kırıldığını görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kemiklerinin kırıldığını görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada kemik kırılması görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, mali krize gireceğine işarettir.

Rüyada kemiklerinin kırıldığını görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine rivayet eder.

Rüyada kırılmış kemik görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kemikleri kırılmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine inanılır.

Rüyada ölü kemiklerini görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments