Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak kanaması görmek

Rüyada parmak kanaması görmek

Rüyada parmak kanaması görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine rivayet eder.

Rüyada parmak kanaması gördüyseniz:

  • Kendi iç sorunlarınuz ikinci plana itilecek.

Rüyada parmak kanaması görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada burun kanaması görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada yerleşme kanaması görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudağın kanaması görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağın kanaması görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanamanın olduğunu görmek layık olduklarına sahip olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek kanaması görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada iç kanama görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments