Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iltihaplı kulak görmek

Rüyada iltihaplı kulak görmek

Rüyada iltihaplı kulak görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, şansının geri döneceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına delalettir.

Rüyada iltihaplı kulak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenip enerji toplamaya ihtiyacınız olabilir.

Rüyada kulakta iltihap görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sevilen birinin geleceğine inanılır.

Rüyada kulak iltihabı görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına delalettir.

Rüyada iltihaplı kulak görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek hayatının da kolaylaşacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada bacakta iltihap görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağından iltihap aktığını görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada memeden iltihap aktığını görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iltihaplı göz görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments