Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz iltihap görmek

Rüyada beyaz iltihap görmek

Rüyada beyaz iltihap görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, çok uğraş vereceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz iltihap gördüyseniz:

  • Başarılarınızı sevdiğiniz kişilere birlikte kutlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada beyaz iltihap görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, bedeninin şifa bulacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada iltihab görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, yeni mallara sahip olacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada elinde iltihap görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet eder.

Rüyada iltihaplı sivilce görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına inanılır.

Rüyada iltihaplı kulak görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kulak iltihabı görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iftiraya maruz kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments