Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta iltihap görmek

Rüyada vücutta iltihap görmek

Rüyada vücutta iltihap görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, doyasıya sefasını süreceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada vücutta iltihap gördüyseniz:

  • Aynı problemler, yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim, bilişim, kısa mesafe seyahatler, halkla ilişkiler v.b alanlarda da kendini gösterebilir.

Rüyada vücutta iltihap görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, mutluluk bulacağına işarettir.

Rüyada vücudunda iltihap görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına işaret eder.

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, büyük bir borcun altına gireceğine işaret eder.

Rüyada iltihaplı sivilce görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, başarılarının düşeceğine delalettir.

Rüyada memeden iltihap aktığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına alamet eder.

Rüyada iltihap tükürmek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada iltihap aktığını görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada iltihaplı tırnak görmek mal mülk edineceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, büyük kazançlar getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments