Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iltihap akıtmak

Rüyada iltihap akıtmak

Rüyada iltihap akıtmak hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, hayallerinin söneceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, hem işinde başarılı olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iltihap akıtmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda güvende olup olmadığınızı merak edebilirsiniz.

Rüyada iltihap akıtmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına delalettir.

Rüyada suyu boşa akıtmak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalettir.

Rüyada yılan zehrini akıtmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada zehir akıtmak onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz akı görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada yılanın akıp gittiğini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işarettir.

Rüyada merdiven akıtmak moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kan akıtmak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments