Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami çizdiğini görmek

Rüyada cami çizdiğini görmek

Rüyada cami çizdiğini görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, neşesini kaybedeceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada cami çizdiğini gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçının.

Rüyada cami çizmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada cami çizdiğini görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine işaret eder.

Rüyada cami resmi çizmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, kem gözlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaç resmi çizmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, şerefli bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kabeyi çizmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü çizmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarı çizmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada türkiye haritası çizmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments