Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek çizmek

Rüyada kelebek çizmek

Rüyada kelebek çizmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, bilincin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelebek çizmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu dürüst şekilde değerlendirmelisiniz.

Rüyada kelebek resmi çizmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, engel teşkil edeceğine, ona yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelebek çizmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada at kafası çizmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işarettir.

Rüyada ayakkabı çizmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada üçgen çizmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz resmi çizmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada düz çizgi çizmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine delalettir.

Rüyada kalemle çizgi çizmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments