Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla çizmek

Rüyada bıçakla çizmek

Rüyada bıçakla çizmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, büyük zararlar getireceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, esenlik bulacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla çizmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamanız durumunda evinizi ilgilendiren problemler söz konusu olabilir.

Rüyada bıçakla çizmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada burun çizmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada portre çizmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın resmi çizmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına delalettir.

Rüyada kedi resmi çizmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada birşey çizmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ev resmi çizmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, doğru işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü çizmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, birlikte kâh ağlayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments