Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunun şiştiğini görmek

Rüyada burnunun şiştiğini görmek

Rüyada burnunun şiştiğini görmek çok büyük zararlar edileceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnunun şiştiğini gördüyseniz:

  • Yoksa mevcut gergin açıların da sebep olmasıyla sinirler gerilebilir, gereksiz yere olaylar büyüyebilir.

Rüyada burnunun şiştiğini görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate rivayet eder.

Rüyada burnunu şişmiş görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına yorulur.

Rüyada burnunu şiş görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada dişinin şişmesini görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudağını şiş görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kebab şişi görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine işaret etmektedir.

Rüyada damak şişmesi görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına tabir olunur.

Rüyada kızgın şiş görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments