Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnun aktığını görmek

Rüyada burnun aktığını görmek

Rüyada burnun aktığını görmek yanlış yollardan döneceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, akıl vereceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada burnun aktığını gördüyseniz:

  • daha çok şansınızı zorlamamalısınız.

Rüyada burnundan kan akmasını görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnunun aktığını görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada burnundan kan aktığını görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada burnundan sümük aktığını görmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada sürekli burnunun aktığını görmek bir anda yükseleceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada burnun aktığını görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan irin aktığını görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnu büyük görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments