Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu yıkamak

Rüyada burnunu yıkamak

Rüyada burnunu yıkamak mesleğindeki başarısının artacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnunu yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri, delilleri ya da ipuçlarını görmezden gelmeye çalışan kişiler akıllı bahaneler üretebilir.

Rüyada burnunu yıkamak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, geniş rızık elde edeceğine, dargınların barışacağına inanılır.

Rüyada burnundan örümcek çıkmak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına alamet eder.

Rüyada burnunda sümük çıkarmak isteklerinin erteleneceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada burnuna yumruk atmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnunda sivilce görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini karnı burnunda hamile görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine alamet eder.

Rüyada birinin burnunu temizlediğini görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına inanılır.

Rüyada burnunda kurt görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, umduklarını bulamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments