Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi burnunu görmek

Rüyada kendi burnunu görmek

Rüyada kendi burnunu görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi burnunu gördüyseniz:

  • Olumlu yaklaşımlarınız uyumsuzluk yaratabilecek yollardan kendinizi muaf tutmanıza yardım edebilir.

Rüyada kendi burnunu kesmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada birinin burnunun kırıldığını görmek kişisel problemlerini çözeceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan kan geldiğini görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına yorulur.

Rüyada burnundan kıl görmek daha zengin hale geleceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine yorulur.

Rüyada burnunun düştüğünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada burnundan örümcek çıkmak gelir kaynaklarının yok olacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, duaların kabul göreceğine delalet eder.

Rüyada burnundan büyük kıl koparmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada mendile burnunu silmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments