Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan irin çıkarmak

Rüyada burnundan irin çıkarmak

Rüyada burnundan irin çıkarmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, yüzünün hep güleceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnundan irin çıkarmak gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı veya ticari bağlantılarınızı ilgilendiren ilişkilerinizin maddi anlamda size fayda mı yoksa zarar mı getirdiğini sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada burnundan irin çıkarmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada burnundan irin aktığını görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına rivayet eder.

Rüyada irin çıkarmak ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada vücudundan irin çıkarmak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada gözden irin çıkarmak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada yüzden irin çıkarmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada sivilceden irin çıkarmak geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada vücuttan irin çıkarmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, bilgi sahibi olacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments