Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan yılan çıkarmak

Rüyada burnundan yılan çıkarmak

Rüyada burnundan yılan çıkarmak hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, aradaki buzları eriteceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, masabaşı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan yılan çıkarmak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konular da ön planda olabilir.

Rüyada burnundan yılan çıkarmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan solucan çıkarmak gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına işarettir.

Rüyada burnundan irin çıkarmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnundan ip çıkarmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnundan kurt çıkarmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnundan birşey çıkarmak zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments