Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanağını şiş görmek

Rüyada yanağını şiş görmek

Rüyada yanağını şiş görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çok hayırlı şeylere, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanağını şiş gördüyseniz:

  • Hayatınızı canlandırmak için yeni şeyler denemelisiniz.

Rüyada yanakta şişlik görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulur.

Rüyada şiş yanak görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine inanılır.

Rüyada yanağın şiştiğini görmek yaşamını daha iyi planlayacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanağını şiş görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yanağının şiştiğini görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada şişmiş yanak görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini yanaktan öpmek fakirlerin zenginleşeceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine işarettir.

Rüyada yanak öpmek büyük miktarda para kazanılacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments