Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnu büyük görmek

Rüyada burnu büyük görmek

Rüyada burnu büyük görmek ayıplanacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada burnu büyük gördüyseniz:

  • Aksi taktirde müsamahakar tutumlarınızın zararlarını görebilirsiniz.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, her anlamda güçleneceğine inanılır.

Rüyada burnu büyük görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnu büyük birini görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, zorlanacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi burnunu büyük görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, zorlukların yaşanacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine işarettir.

Rüyada burnu büyük bebek görmek zor bir durumda kalacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnunu büyük görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada burnunun büyük olduğunu görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına işaret eder.

Rüyada burnundan büyük kıl koparmak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments