Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnu yırtık ayakkabı görmek

Rüyada burnu yırtık ayakkabı görmek

Rüyada burnu yırtık ayakkabı görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnu yırtık ayakkabı gördüyseniz:

  • Herkes aynı fikirde olsa da, bazı konular içinize sinmiyorsa ya da tereddütleriniz varsa, o konuda kendi sezgileriniz doğrultusunda ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada burnu yırtık ayakkabı görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ayağında yırtık ayakkabı görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabını yırtık görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, iyi habere delalet etmektedir.

Rüyada yırtık ayakkabı almak borçlarını ödemeyi başaracağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına delalet eder.

Rüyada başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına yorulur.

Rüyada yırtık siyah ayakkabı görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada tabanı yırtık ayakkabı görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Rüyada yırtık spor ayakkabı görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments