Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık siyah ayakkabı görmek

Rüyada yırtık siyah ayakkabı görmek

Rüyada yırtık siyah ayakkabı görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, iş hayatında başarılı olmaya, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına delalettir.

Rüyada yırtık siyah ayakkabı gördüyseniz:

  • Artık geriye yaslanıp, derin bir nefes alabilirsiniz.

Rüyada siyah yırtık ayakkabı görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, insanları kandıracağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Rüyada yırtık siyah ayakkabı görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, büyük başarı kazanacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada yırtık spor ayakkabı görmek evlatlarının hayrını göreceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada burnu yırtık ayakkabı görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabının altını yırtık görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına delalet eder.

Rüyada tabanı yırtık ayakkabı görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, iyi geçim halinde kalacağına inanılır.

Rüyada ayağında yırtık ayakkabı görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments