Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağında yırtık ayakkabı görmek

Rüyada ayağında yırtık ayakkabı görmek

Rüyada ayağında yırtık ayakkabı görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, günden güne kazancının artacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, hayra ve esenliğe, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağında yırtık ayakkabı gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi boşa harcamamanızda fayda var.

Rüyada ayağında yırtık ayakkabı görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ayağında yırtık çorap görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabılarını yırtık görmek evlerin ayrılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabıyı yırtık görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada önü yırtık ayakkabı görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ucu yırtık ayakkabı giymek çok güzel günler geçirileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabını yırtık görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments