Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık ayakkabı almak

Rüyada yırtık ayakkabı almak

Rüyada yırtık ayakkabı almak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, kötü karakterli bir kadına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Belli bir planınızı yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada siyah yırtık ayakkabı görmek güç ve kudret sahibi olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, para sıkıntısı çekeceğine işarettir.

Rüyada yırtık beyaz ayakkabı görmek işe başlanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada yırtık ayakkabı diktirmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada önü yırtık ayakkabı görmek saygın ve ünlü biri olacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine alamet eder.

Rüyada yırtık siyah ayakkabı görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kendi ayakkabısını yırtık görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine yorulur.

Rüyada yırtık erkek ayakkabısı görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı yırtık ayakkabı görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments