Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek

Rüyada başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek

Rüyada başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, helal rızık yiyeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağında yırtık ayakkabı gördüyseniz:

  • Ek gelir ihtiyacı da doğabilir.

Rüyada ayağında yırtık ayakkabı görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağında yırtık çorap görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalettir.

Rüyada yırtık ayakkabı giymek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı yırtık görmek parasının ve canın güvende olacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski yırtık ayakkabı görmek kişinin evlatlarının artacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı yırtık ayakkabı görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ucu yırtık ayakkabı giymek huzurunun eski haline döneceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments