Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutların üstüne çıkmak

Rüyada bulutların üstüne çıkmak

Rüyada bulutların üstüne çıkmak anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Rüyada bulutların üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Gereksiz gösterişler için aşırı harcama yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada bulutun üstüne çıkmak düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına delalet eder.

Rüyada bulutların üstüne çıkmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulutlara çıkmak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne çıkmak üzüleceğine, ağlayacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kamyonun üstüne çıkmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına yorulur.

Rüyada çatı üstüne çıkmak malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, hastalıklarının son bulacağına, işlerin ters gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak gözyaşına ve kedere boğulacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine yorulur.

Rüyada duvar üstüne çıkmak onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments