Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah toz bulutu görmek

Rüyada siyah toz bulutu görmek

Rüyada siyah toz bulutu görmek endişelerinden kurtulacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çıkmaza düşeceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine delalet eder.

Rüyada siyah toz bulutu gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı şeyler yapmaya ikna ederken veya performanslarını arttırmak için kendinizden çok şey verebilirsiniz.

Rüyada siyah toz bulutu görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz toz bulutu görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, malının artmasına, bereketlenmesine yorulur.

Rüyada toz bulutu içinde kalmak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yarınlarına umutla bakacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada toz bulutu görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı toz bulutu görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bulut görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada siyah yağmur bulutu görmek atılan adımların zarar vereceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek şansının açık olacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments