Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutlara değmek

Rüyada bulutlara değmek

Rüyada bulutlara değmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, bir anda atılıma geçeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma delalet eder.

Rüyada bulutlara değmek gördüyseniz:

  • Sizi aşkınızı veya belli bir konuya adanmışlığınızı ispat için harcama yapmak ya da yapmamakla suçlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bulutlara değmek insanlardan takdir toplayacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, geçim kaygısı duymayacağına rivayet eder.

Rüyada tavana değmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada birinin eline değmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada başı tavana değmek yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada balığa değmek malının ve aşının da çoğalacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada el ele değmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne değmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli eline değmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments