Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşe doğru uçmak

Rüyada güneşe doğru uçmak

Rüyada güneşe doğru uçmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına yorulur.

Rüyada güneşe doğru uçmak gördüyseniz:

  • Engeller veya bekleme zorunluluğu sıkıcı olabilir.

Rüyada güneşe doğru uçmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, beklediklerini duyacağına inanılır.

Rüyada güneşe doğru yürümek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşe doğru namaz kılmak hedeflerin gerçekleşeceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneşe doğru koşmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, kazancın çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada bulutlara doğru uçmak hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, tüm sorunlarının biteceğine yorulur.

Rüyada aya doğru uçmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada denize doğru uçmak karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada camiye doğru uçmak iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments